Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Jaunums! Automāti priekš BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

BMW, kas ir slavens ar savu elegances, veiktspējas un inovāciju apvienojumu, ir atkal pacēlis latiņu, ieviešot G23 4. sērijas kabrioletu. Šis 2021. gadā ieviestais kabriolets piedāvā vilinošu stila, tehnoloģiju un braukšanas prieka kombināciju.

BMW G23 kabrioletam ir drosmīgs un moderns dizains, kas ir gan sportisks, gan izsmalcināts. Atšķirīgais lielais nieru režģis ir neatkārtojams BMW un piešķir automobilim spēcīgu izskatu. Garais motora pārsegs, īsās pārkares un elegantās, racionalizētās līnijas veido dinamisku estētiku, kas uzreiz piesaista uzmanību. Atverot jumtu, G23 kabriolets pārvēršas par elegantu, atklātu sporta automobili. Auduma jumts, ko var atvērt vai aizvērt tikai 18 sekundēs, nodrošina klasisku kabrioleta sajūtu, vienlaikus piedāvājot izcilu skaņas izolāciju un siltuma komfortu, kad jumts ir aizvērts.

BMW G23 salons ir greznības un inovāciju paraugs. Augstas kvalitātes materiāli, piemēram, Vernasca āda un smalka koka apdare, rada premium klases atmosfēru. Vadītāju sagaida lietotājam draudzīgs instrumentu panelis, kas aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, tostarp 12,3 collu digitālo instrumentu paneli un 10,25 collu informācijas un izklaides sistēmu ar BMW iDrive 7.0 sistēmu. Šīs sistēmas nodrošina nevainojamu savienojamību un lietotājam draudzīgu vadību. Šīs sistēmas piedāvā nevainojamu savienojamību un intuitīvu vadību, lai autovadītājs vienmēr būtu savienots un kontrolētu situāciju.

Zem motora pārsega BMW G23 piedāvā virkni jaudīgu dzinēju, sākot no efektīviem četru cilindru līdz pat jaudīgiem sešcilindru dzinējiem. Modeļi 420i un 430i attīsta attiecīgi 184 ZS un 258 ZS, savukārt M440i xDrive ar 3,0 litru rindu sešcilindru dzinēju attīsta iespaidīgus 374 ZS. Šie dzinēji ir savienoti ar astoņu pakāpju Steptronic automātisko pārnesumkārbu, kas nodrošina vienmērīgu un atsaucīgu darbību. G23 kabrioleta braukšanas pieredzi vēl vairāk uzlabo adaptīvā M balstiekārta un pēc izvēles pieejamā xDrive visu riteņu piedziņa, kas nodrošina perfektu līdzsvaru starp komfortu un sportiskumu.

BMW G23 kabrioletā ir izceltas arī drošības un braukšanas palīgsistēmas. Standarta aprīkojums, piemēram, adaptīvā kruīza kontrole, joslu saglabāšanas palīgsistēma un automātiskā avārijas bremzēšanas sistēma, veicina drošu braukšanu. Turklāt ir pieejamas arī daudzas papildu funkcijas, piemēram, head-up displejs, parkošanās asistents un 360 grādu kameras sistēma, kas vēl vairāk uzlabo braukšanas pieredzi.

BMW G23 4. sērijas kabriolets iemieso visu, ko pārstāv BMW: dinamisku vadāmību, greznu komfortu un modernākās tehnoloģijas. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties nesteidzīgi izbraukt gar piekrasti ar atvērtu jumtu vai izbaudīt sportisku braucienu pa līkumainiem ceļiem, G23 kabriolets piedāvā gan uzmundrinošu, gan izsmalcinātu braukšanas pieredzi. Šis kabriolets nav tikai kārtējais automobilis, tas ir stila un veiktspējas apliecinājums, kas katru braucienu padara par baudu.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht