Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Ford Capri MK III 1978-1986

Jaunums! Automāti priekš Ford Capri MK III 1978-1986

Ford Capri MK III, kas tika ražots no 1978. līdz 1986. gadam, ir automobilis, kas ieguvis ikonas statusu gan automobiļu pasaulē, gan entuziastu vidū. Capri MK III, kas bieži tiek uzskatīts par labāko Capri modeļu līnijas attīstību, tika laists klajā kā sportisks kupeja, kas izcēlās ar tīrām līnijām un jaudīgiem dzinējiem. Šis automobilis iemiesoja laikmetu, kad braukšanas prieks un stils bija vissvarīgākie, un gadu gaitā ir izveidojis uzticamu fanu pulku.

Ford Capri MK III tika prezentēts kā agrāka Capri MK II evolūcija ar dažiem ievērojamiem vizuāliem un tehniskiem uzlabojumiem. MK III dizainam bija zemāks un platāks profils, agresīvāka režģa konstrukcija un spoileri, kas piešķīra sportiskāku izskatu. Iekšpusē Capri piedāvāja ērtu salonu ar sportiskiem sēdekļiem un instrumentu paneli, kas bija orientēts uz autovadītāju, uzlabojot vispārējo braukšanas pieredzi.

Zem motora pārsega Capri MK III varēja izvēlēties no dažādiem dzinējiem, sākot no 1,3 litru četru cilindru līdz pat jaudīgajam 3,0 litru V6 dzinējam. Šie dzinēji nodrošināja, ka Capri varēja apmierināt dažādus braukšanas stilus un vēlmes, sākot no ekonomiskas braukšanas pilsētā un beidzot ar augstas veiktspējas braukšanas prieku. Vispopulārākie dzinēji entuziastu vidū bieži vien bija 2,8 litru V6 ar degvielas iesmidzināšanu, kas nodrošināja lielisku jaudas un uzticamības līdzsvaru, un retāk sastopamais 3,0 litru Essex V6, kas bija pazīstams ar savu neapstrādāto jaudu un iespaidīgo veiktspēju.

Uz ceļa Ford Capri MK III piedāvāja gan dinamisku, gan komfortablu braukšanas pieredzi. Priekšējā balstiekārta ar MacPherson statņiem un aizmugurējā balstiekārta ar cieto tiltu un lokšņu atsperēm nodrošināja stabilu vadāmību un vienmērīgu braukšanu. Tas padarīja Capri piemērotu ne tikai līkumainiem lauku ceļiem, bet arī gariem braucieniem pa šoseju. Stūres mehānisma precizitāte un dzinēju jauda padarīja katru braucienu patīkamu.

Papildus veiktspējai Ford Capri MK III bija pazīstams arī ar savu daudzpusību. Plašais salons un lielais bagāžnieks padarīja to par praktisku izvēli ikdienas lietošanai, savukārt tā sportiskās iezīmes un ikoniskais dizains padarīja to par populāru izvēli automobiļu entuziastu un kolekcionāru vidū. Capri bija automobilis, kas piedāvāja gan stilu, gan funkcionalitāti, kas to padarīja unikālu savā klasē.

Ford Capri MK III ražošana beidzās 1986. gadā, taču šī ikoniskā automobiļa mantojums ir saglabājies. Daudzi eksemplāri ir saglabājušies, un kolekcionāri visā pasaulē tos ciena. Capri MK III bieži redzams auto izstādēs un rallijos, kur tas izpelnās gan vecās, gan jaunās paaudzes auto entuziastu apbrīnu. Tā pārlaicīgā dizaina, jaudīgās veiktspējas un neaizmirstamās braukšanas pieredzes kombinācija nodrošina Ford Capri MK III paliekošu ietekmi automobiļu vēsturē.

Mūsdienās Ford Capri MK III joprojām simbolizē aizgājušo laikmetu automobiļu industrijā, kad braukšanas prieks un personīgais stils bija galvenie automobiļu pircēju virzītājspēki. Neatkarīgi no tā, vai tas ir rūpīgi restaurēts paraugs vai oriģināls klēts atradums, Capri MK III joprojām ir iedvesmas un nostalģijas avots ikvienam, kuram ir iespēja ar to iepazīties tuvāk.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht