Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Mazda CX-60 2022-

Jaunums! Automāti priekš Mazda CX-60 2022-

Automobiļu nozare nepārtraukti mainās, un katru gadu mēs redzam jaunus modeļus, kas pārstāv jaunus tehnoloģiju, komforta un veiktspējas līmeņus. 2022. gada viens no ievērojamākajiem jaunumiem ir Mazda CX-60 - SUV, kas apvieno Mazda tradicionālo DNS ar modernām inovācijām un izsmalcinātu dizainu. Mazda CX-60 ir vizuāls šedevrs. Eksterjera dizainam ir tīras līnijas un sportisks izskats, kas automobili padara elegantu un jaudīgu. Izteiksmīgs radiatora režģis un asi lukturi piešķir CX-60 pārliecinošu izskatu, savukārt smalkas hromētas detaļas un peldošā jumta dizains akcentē tās greznību un izsmalcinātību. Mazda ir pieņēmusi Kodo dizaina filozofiju, kuras rezultātā automašīna ir plūstoša un enerģiska pat stāvēšanas laikā. Plašie spārni un iespaidīgie 20 collu riteņu diski uzsver tā sportisko raksturu.

Jau no brīža, kad iekāpjat Mazda CX-60, jūs uzreiz nonākat greznības un komforta oāzē. Salona apdare ir veidota no augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, Nappa ādas, kļavas koka un hromētas apdares, kas pastiprina izsmalcinātības un kvalitātes sajūtu. Plašajā salonā ir ērtas sēdvietas pieciem pasažieriem, un regulējamie sēdekļi ar atmiņas funkciju nodrošina, ka ikviens sēž ideālā pozīcijā. CX-60 ir aprīkots arī ar jaunāko Mazda informācijas un izklaides sistēmu. Šī 12,3 collu skārienjūtīgais ekrāns ir intuitīvs un viegli lietojams, ar navigāciju, viedtālruņa integrāciju ar Apple CarPlay un Android Auto, kā arī augstākās klases Bose skaņas sistēmu, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti.

Zem Mazda CX-60 motora pārsega ir jaudīgs un efektīvs spēka agregāts. Mazda piedāvā dažādas dzinēju iespējas, tostarp 2,5 litru četru cilindru benzīna dzinēju un modernu plug-in hibrīda spēka agregātu. Hibrīda versija apvieno 2,5 litru benzīna dzinēju ar elektromotoru, tādējādi nodrošinot iespaidīgu veiktspēju un lielisku degvielas patēriņa efektivitāti. CX-60 braukšanas pieredze ir nepārspējama, pateicoties ideālam sportiskuma un komforta līdzsvaram. Automobilis ir aprīkots arī ar Mazda i-Activ AWD sistēmu, kas nodrošina optimālu saķeri un stabilitāti jebkuros ceļa apstākļos. Turklāt Skyactiv šasijas arhitektūra nodrošina dinamisku un atsaucīgu braukšanas pieredzi, savukārt uzlabota trokšņu izolācija un vienmērīga gaita uzlabo komfortu.

Drošība ir Mazda CX-60 prioritāte. Modelis ir aprīkots ar virkni progresīvu drošības sistēmu, kas pazīstamas kā i-Activsense. To vidū ir adaptīvā kruīza kontrole, aklās zonas uzraudzība, joslu saglabāšanas palīgsistēma, automātiskā avārijas bremzēšana un ceļa zīmju atpazīšana. Šīs tehnoloģijas darbojas kopā, lai atbalstītu autovadītāju un samazinātu negadījumu risku. Turklāt CX-60 ir head-up displejs, kas projicē svarīgu informāciju par braukšanu uz priekšējā stikla, neļaujot autovadītājam skatīties uz ceļu. 360 grādu kamera un parkošanās sensori atvieglo automašīnas novietošanu un manevrēšanu šaurās vietās.

Mazda CX-60 nosaka jaunus standartus SUV klasē ar savu elegantu dizainu, greznu interjeru, modernām tehnoloģijām un iespaidīgu veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai tas ir ērts ģimenes automobilis vai dinamiska un efektīva braukšanas pieredze, CX-60 ir viss. Mazda paliek uzticīga Jinba Ittai filozofijai par līdzsvaru starp automobili un autovadītāju, un ar CX-60 to paceļ vēl augstākā līmenī. Šis modelis noteikti ir ievērības cienīga izvēle ikvienam, kas meklē augstākās klases SUV pieredzi.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.