Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Mercedes EQE V295 2022-

Jaunums! Automāti priekš Mercedes EQE V295 2022-

Mercedes EQE V295 (2022-) ir pagrieziena punkts elektromobiļu evolūcijā, kas īpaši izstrādāts, lai dominētu luksusa klases elektrisko sedanu segmentā. Līdz ar šī modeļa izlaišanu Mercedes-Benz ir vēlreiz apliecinājis savu apņemšanos veicināt inovācijas un ilgtspēju.

EQE V295 eksterjers ir mūsdienīga dizaina un aerodinamikas paraugs. Ar savām racionalizētajām līnijām un slēgto režģi automašīna uzreiz izceļas kā augstas veiktspējas elektromobilis. Visapkārt izvietotais LED apgaismojums, tostarp raksturīgie dienas gaitas lukturi, veicina gan automobiļa estētiku, gan drošību.

EQE interjers rada pārsteidzošu greznības un tehnoloģiju iespaidu. MBUX Hyperscreen - milzīgs izliekts displejs, kas aizņem gandrīz visu salona platumu - ir centrālais elements. Šis ekrāns apvieno instrumentu paneli, informācijas un izklaides sistēmu un klimata kontroli vienā vienotā saskarnē. Sēdekļi, kas apvilkti ar augstas kvalitātes materiāliem, nodrošina izcilu komfortu un var būt aprīkoti ar tādām funkcijām kā masāža un plašas regulēšanas iespējas. Rūpīga skaņas izolācija nodrošina klusu un relaksējošu braukšanas pieredzi.

Zem motora pārsega atrodas jaudīgs elektriskais spēka agregāts, kas nodrošina iespaidīgu veiktspēju. Atkarībā no izvēlētās versijas EQE var paātrināties no 0 līdz 100 km/h mazāk nekā piecās sekundēs. Atkarībā no braukšanas apstākļiem un konfigurācijas akumulatori ar pilnu uzlādi nodrošina vairāk nekā 600 kilometru nobraukumu. Uzlāde ir efektīva, pateicoties ātrās uzlādes atbalstam, kas ļauj EQE uzlādēt līdz 80% apmēram 30 minūtēs piemērotās uzlādes stacijās. Tas padara automobili ļoti piemērotu gan ikdienas lietošanai, gan gariem braucieniem.

Mercedes ir aprīkojis EQE ar plašu progresīvo tehnoloģiju klāstu. MBUX informācijas un izklaides sistēma piedāvā balss vadību, navigāciju ar papildināto realitāti un netraucētu viedtālruņa integrāciju. Autovadītāja palīgsistēmas, piemēram, adaptīvā kruīza kontrole, aktīvais ceļa asistents un automātiskā avārijas bremzēšana, uzlabo gan drošību, gan braukšanas komfortu. Turklāt EQE ir pieejami atjauninājumi pa gaisu, kas ļauj nepārtraukti atjaunināt automobiļa programmatūru bez dīlera apmeklējuma.

EQE ir kas vairāk nekā tikai luksusa elektromobilis; tas ir būtiska Mercedes stratēģijas daļa ilgtspējīgākai nākotnei. Uzņēmums ir apņēmies elektrificēt visu savu modeļu klāstu, un EQE ir būtiska loma šajā procesā. Ražošanā izmantojot atjaunojamos enerģijas avotus un ilgtspējīgus materiālus, Mercedes sper svarīgus soļus ceļā uz CO2 neitralitāti.

Mercedes EQE V295 ir harmoniska greznības, tehnoloģiju un ilgtspējības kombinācija. Šis automobilis nosaka jaunu standartu tam, kāds var būt un kādam jābūt elektriskajam sedanam, ar iespaidīgu veiktspēju, progresīvām tehnoloģijām un izsmalcinātu dizainu. Tiem, kas meklē bezkompromisa elektrisku braukšanas pieredzi, neapdraudot greznību un komfortu, Mercedes EQE piedāvā pārliecinošu izvēli. EQE V295 modeļa ieviešana vēlreiz apliecina, ka Mercedes-Benz ir līderis pārejā uz elektrisku nākotni un turpina ieviest inovācijas, lai nodrošinātu vislabāko braukšanas pieredzi.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht