Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Mercedes W107 SL (cabriolet) 1971-1989

Jaunums! Automāti priekš Mercedes W107 SL (cabriolet) 1971-1989

Mercedes W107 SL, ikoniskais kabriolets, kas tika ražots no 1971. līdz 1989. gadam, joprojām ir luksusa un elegances simbols uz ceļa. Šī ilgā sērija ietvēra gan R107 rodsteri, gan C107 kupeju, taču galvenokārt tieši kabrioleta versija ir iekarojusi automobiļu entuziastu sirdis visā pasaulē. Ar savu pārlaicīgo dizainu, progresīvajām tehnoloģijām un neatkārtojamo Mercedes kvalitāti W107 SL joprojām ir kolekcionāru un klasisko automobiļu entuziastu augstu novērtēts.

Kad Mercedes W107 SL tika prezentēts 1971. gadā, to uzreiz novērtēja par izsmalcinātajām līnijām un iespaidīgo izskatu. Dizains ar garo motora pārsegu, plato režģi un aerodinamisko virsbūvi bija talantīgā Mercedes dizainera Frīdriha Geigera darbs. Automobilis ne tikai izstaroja greznību, bet arī piedāvāja praktiskas priekšrocības, piemēram, lielu bagāžas nodalījumu un ērtus sēdekļus. Salona apdare ar augstas kvalitātes ādu un smalku koku pasvītroja šī kabrioleta premium klases raksturu.

Zem motora pārsega W107 SL piedāvāja virkni jaudīgu dzinēju. Sākot ražošanu, bija pieejami sešu un astoņu cilindru dzinēji, sākot no 2,8 litru sešcilindru līdz vēlāko modeļu iespaidīgajam 5,6 litru V8 dzinējam. Šie dzinēji nodrošināja ne tikai vienmērīgu un jaudīgu piedziņu, bet arī uzticamību, ar ko Mercedes bija slavens. SL bija aprīkots ar uzlabotu balstiekārtu un bremžu sistēmu, kas nodrošināja izcilu saķeri un braukšanas komfortu.

Ražošanas gados W107 SL piedzīvoja vairākus modernizējumus un uzlabojumus gan tehniskā, gan estētiskā ziņā. Automobilis 1980. gadā piedzīvoja sejas modernizāciju, kas ietvēra jaunus bamperus un vieglmetāla diskus. Uzlabotie dzinēji atbilda stingrākiem emisiju standartiem, nezaudējot veiktspēju. Liela uzmanība tika pievērsta arī drošībai, tāpēc SL tika aprīkots ar ABS bremzēm un gaisa spilveniem, kas bija novatoriski tā laika sporta automašīnai.

Mercedes W107 SL izpelnījās ne tikai kritiķu atzinību, bet arī lielu popularitāti slavenību un karaļnamu vidū. Tādu slavenību kā Džons Lenons, Frenks Sinatra un Irānas šahs īpašnieki uzsvēra šī kabrioleta statusu. Automašīnai bija arī nozīmīga loma daudzās filmās un televīzijas seriālos, kas vēl vairāk nostiprināja tās ikoniskā statusa nozīmi.
Mūsdienās Mercedes W107 SL joprojām ir iekārojama klasika. Tā pārlaicīgais dizains un stabilā konstrukcija padara to iecienītu restaurācijas projektos un klasisko automobiļu rallijos. Labā stāvoklī esošu automobiļu vērtība turpina pieaugt, apliecinot, ka šis izcilais automobilis joprojām ir pievilcīgs un novērtēts. W107 SL īpašnieki var rēķināties ar apbrīnojošiem un atzinīgiem skatieniem, lai kur viņi dotos.

Īsāk sakot, Mercedes W107 SL ir automobiļu inženierijas laikmeta pārstāvis, kurā stils, veiktspēja un kvalitāte iet roku rokā. Tā mantojums turpina dzīvot automobiļu entuziastu un kolekcionāru sirdīs, kuri turpina novērtēt šī klasiskā automobiļa pārlaicīgo skaistumu un braukšanas pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai braucat vasarā ar atklātu jumtu vai eleganti parādāties senatnīgā pasākumā, W107 SL joprojām ir nepārprotams automobiļu klases un izsmalcinātības simbols.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht