Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš MG ZS benzīns 2019-

Jaunums! Automāti priekš MG ZS benzīns 2019-

MG ZS, kas tika laists klajā 2019. gadā, ir svarīgs MG solis, lai no jauna ienāktu Eiropas tirgū. Šis kompaktais SUV modelis, kas pieejams ar benzīna dzinēju, piedāvā interesantu stila, funkcionalitātes un pieejamības kombināciju.

MG ZS virsbūvei ir moderns un pievilcīgs dizains. Priekšpusē dominē liels radiatora režģis ar raksturīgo MG logotipu, kas redzams tā centrā. Tīrās līnijas un dinamiskās formas rada sportisku izskatu, kas labi atbilst SUV entuziastu mūsdienu gaumei. Priekšējie lukturi ir asi veidoti un aprīkoti ar LED dienasgaismas lukturiem, kas veicina augstākās klases izskatu.

MG ZS iekšpusē izceļas plašs un labi veidots salons. Interjers piedāvā pietiekami daudz vietas pieciem pasažieriem un viņu bagāžai, pateicoties pārdomātam sēdvietu dizainam un praktiskam pieejamās vietas izmantojumam. Mērinstrumentu panelis ir nepārblīvēts un aprīkots ar skārienjūtīgu informācijas un izklaides sistēmu, kas ir saderīga gan ar Apple CarPlay, gan Android Auto. Šī sistēma atvieglo viedtālruņa integrēšanu automašīnā un nodrošina piekļuvi navigācijas, mūzikas un sakaru lietotnēm.

Zem motora pārsega MG ZS var izvēlēties no diviem benzīna dzinējiem: 1,5 litru četru cilindru dzinēja un 1,0 litru trīs cilindru dzinēja ar turbokompresoru. Abi dzinēji ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu labu līdzsvaru starp veiktspēju un degvielas patēriņa efektivitāti. 1,5 litru motora jauda ir 106 ZS, savukārt 1,0 litru turbo motora jauda ir 111 ZS. Atkarībā no izvēlētās versijas šie dzinēji ir savienoti ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. Braukšanas pieredzi raksturo komfortabla balstiekārta, kas labi amortizē ceļa nelīdzenumus, un tieša stūres iekārta, kas braukšanas laikā sniedz pārliecību.

Vēl viena MG ZS priekšrocība ir tā plašais standarta aprīkojums. Pat sākumlīmeņa modeļi ir aprīkoti ar svarīgiem drošības elementiem, piemēram, atpakaļgaitas kameru, parkošanās sensoriem un vairākiem drošības spilveniem. Augstākas klases modeļi ir papildināti ar tādām funkcijām kā automātiskā klimata kontrole, panorāmas jumts un greznāka apdare. Tas padara MG ZS par ļoti pievilcīgu izvēli savā segmentā, īpaši ņemot vērā tā konkurētspējīgo cenu.

Arī drošības ziņā MG ZS ir labi novērtēts. Modelis ir aprīkots ar virkni modernu drošības sistēmu, tostarp automātisko avārijas bremzēšanas palīgsistēmu, joslu saglabāšanas palīgsistēmu un aklās zonas noteikšanas sistēmu. Šīs funkcijas ne tikai palīdz novērst negadījumus, bet arī veicina mierinošu braukšanas pieredzi gan vadītājam, gan pasažieriem.

MG ZS kopš tā ieviešanas tirgū ir saņēmis pozitīvas atsauksmes gan no kritiķiem, gan patērētājiem. Tā modernā dizaina, plašā un labi aprīkotā salona, ekonomisko dzinēju un konkurētspējīgās cenas kombinācija padara to par pievilcīgu izvēli kompakto SUV segmentā. Turklāt MG piedāvā pagarinātu septiņu gadu jeb 150 000 kilometru garantiju, tādējādi uzsverot pārliecību par automobiļa uzticamību un izturību.

MG ZS pierāda, ka MG zīmols joprojām spēj ražot inovatīvus un pieejamus transportlīdzekļus, kas atbilst mūsdienu patērētāju vajadzībām. Ar savu pievilcīgo stila, komforta un drošības kombināciju MG ZS ir spēcīgs konkurents kompakto SUV automobiļu pasaulē.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht