Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Mitsubishi ASX 2023-

Jaunums! Automāti priekš Mitsubishi ASX 2023-

Mitsubishi ASX 2023 ir kompakts SUV, kas pārsteidz ar savu daudzpusību, modernu dizainu un modernām tehnoloģijām. Šī populārās ASX modeļu klāsta jaunā versija piedāvā vairākus uzlabojumus un inovācijas, kas to atšķir no priekšgājējiem un konkurentiem.

Jau no pirmā acu uzmetiena izceļas glīts un dinamisks ārējais dizains. 2023. gada ASX ir izteiksmīgs priekšējais režģis un asas formas LED lukturi, kas piešķir tam spēcīgu un mūsdienīgu izskatu. Glītā virsbūve ar racionālām līnijām un aerodinamiskām detaļām veicina gan automobiļa estētiku, gan veiktspēju. Pieejamā krāsu palete piedāvā plašu izvēles iespēju klāstu, lai katrs īpašnieks varētu atspoguļot savu personību.

Iekšpusē Mitsubishi ASX 2023 piedāvā plašu un ērtu salonu, kurā var izvietoties pieci pasažieri. Augstas kvalitātes materiāli un rūpīga apdare interjeram piešķir greznuma sajūtu. Ergonomiski veidoti sēdekļi un intuitīvs instrumentu panelis nodrošina ērtu braukšanu gan vadītājam, gan pasažieriem. Informācijas un izklaides sistēma ir aprīkota ar lielu skārienekrānu, kas nodrošina netraucētu savienojamību ar viedtālruņiem, izmantojot Apple CarPlay un Android Auto. Tā ir aprīkota arī ar tādām modernām funkcijām kā augstākās klases skaņas sistēma, bezvadu ierīču uzlāde un vairāki USB pieslēgvietu pieslēgumi, lai apmierinātu visas jūsu vajadzības.

Zem motora pārsega Mitsubishi ASX 2023 piedāvā dažādas jaudas iespējas, tostarp jaudīgus benzīna dzinējus un hibrīddzinējus. Šie dzinēji nodrošina labu līdzsvaru starp veiktspēju un degvielas ekonomiju, padarot ASX piemērotu gan braukšanai pilsētā, gan garākiem braucieniem. Gluda un atsaucīga automātiskā pārnesumkārba nodrošina komfortablu braukšanas pieredzi, savukārt pieejamā pilnpiedziņa nodrošina papildu saķeri un stabilitāti dažādos braukšanas apstākļos.

2023. gada Mitsubishi ASX galvenā prioritāte ir drošība. Automobilis ir aprīkots ar virkni progresīvu autovadītāja palīgsistēmu un drošības funkciju, kas veicina autovadītāja mieru. Adaptīvā kruīza kontrole, aklās zonas noteikšana, joslu asistents un automātiskā avārijas bremzēšanas sistēma ir pieejama kā standarta vai papildu aprīkojums. Šīs tehnoloģijas palīdz identificēt un izvairīties no potenciāli bīstamām situācijām un maksimāli palielina pasažieru un citu satiksmes dalībnieku drošību.

Mitsubishi ASX 2023 piedāvā līdzsvarotu un veiklu braukšanas pieredzi. Uzlabotā balstiekārta un uzlabotais stūres mehānisms nodrošina izcilu saķeri ar ceļu un braukšanas komfortu neatkarīgi no ceļa seguma. Kompaktie izmēri atvieglo transportlīdzekļa manevrēšanu šaurā pilsētvidē, savukārt augstāka sēdvieta nodrošina labu skatu uz ceļu.

Mitsubishi ASX 2023 ir ne tikai praktiska, bet arī videi draudzīga izvēle. Ieviešot hibrīddzinējus, Mitsubishi palīdz samazināt CO2 emisijas un degvielas patēriņu. Šāda pievēršanās ilgtspējai atbilst pieaugošajam pieprasījumam pēc videi draudzīgiem transportlīdzekļiem, nemazinot veiktspēju vai komfortu.

Ar ASX 2023 Mitsubishi ir radījis transportlīdzekli, kas atbilst mūsdienu autovadītāju vajadzībām. Tas apvieno stilu, komfortu, drošību un efektivitāti pievilcīgā iepakojumā. Neatkarīgi no tā, vai meklējat uzticamu ģimenes automobili, daudzfunkcionālu SUV vai transportlīdzekli piedzīvojumu ceļojumiem, Mitsubishi ASX 2023 ir viss. Ar modernām tehnoloģijām un izsmalcinātu stilu šis SUV ir gatavs pārsteigt uz ceļiem un automobiļu entuziastu sirdīs visā pasaulē.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht