Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Nissan Ariya FE0 2022-

Jaunums! Automāti priekš Nissan Ariya FE0 2022-

Nissan Ariya FE0 2022 ir elektrisks krosovers, kas ir solis uz priekšu gan dizaina, gan tehnoloģiju ziņā. Šis automobilis iezīmē nākamo posmu elektromobiļu evolūcijā un sola noteikt jaunus standartus elektromobilitātes pasaulē.

No pirmā acu uzmetiena uzreiz pārsteidz Ariya futūristiskais dizains. Tās tīrās līnijas, aerodinamiskā forma un minimālisma dizains piešķir automobilim mūsdienīgu un greznu izskatu. Plašā priekšpuse ar izgaismotu V veida režģi un asiem LED lukturiem pastiprina automobiļa moderno raksturu. Ariya siluets ir elegants, ar racionālu jumta līniju, kas rada sportisku iespaidu. Automobiļa aizmugurē ir izteiksmīga pilna platuma gaismas josla, kas papildina tā unikālo izskatu.

Interjerā futūristiskā pieeja turpinās. Ariya salons ir ietilpīgs, un tajā valda atvērtības un komforta sajūta. Salonā izmantotie materiāli izstaro greznību un ir augstas kvalitātes. Mērinstrumentu panelis ir nepārblīvēts un praktiski bez pogām, pateicoties haptiskās atgriezeniskās saites pogām un lielam skārienekrānam. Šis minimālisma dizains rada mierīgu un modernu braukšanas vidi. Sēdekļi ir ergonomiski veidoti un nodrošina lielisku atbalstu, kas īpaši jūtams garāku braucienu laikā.

Tehnoloģiju ziņā Nissan Ariya ir līderis. Automobilis ir aprīkots ar jaunāko Nissan Intelligent Mobility sistēmu, kas piedāvā progresīvas braukšanas palīgsistēmas funkcijas un drošības funkcijas. To vidū ir ProPILOT Assist 2.0 - sistēma, kas nodrošina daļēji autonomu braukšanu, izmantojot adaptīvo kruīza kontroli un joslu asistentu un citas. Turklāt Ariya ir aprīkota ar 360 grādu kameru, parkošanās sensoriem un automātisko bremzēšanas sistēmu, kas atpazīst gājējus un velosipēdistus.

Runājot par veiktspēju, Nissan Ariya piedāvā vairākus akumulatoru variantus, sākot no 63 kWh līdz 87 kWh, kas atkarībā no izvēlētās konfigurācijas ļauj ar pilnu uzlādi nobraukt aptuveni 400 līdz 500 kilometrus. Automobilis ir pieejams gan ar priekšējo riteņu piedziņu, gan ar pilnpiedziņu, kas apzīmēta kā e-4ORCE. Pēdējā nodrošina labāku saķeri un stabilitāti, kas ir īpaši noderīgi sliktos laika apstākļos vai uz nelīdzeniem ceļiem. Paātrinājums ir iespaidīgs - jaudīgākie modeļi spēj no 0 līdz 100 km/h paātrināties mazāk nekā piecās sekundēs.

Papildus iespaidīgajam darbības rādiusam un veiktspējai Ariya piedāvā arī ērtas uzlādes iespējas. Automobilis atbalsta ātro uzlādi, kas ļauj īsā laikā ievērojami uzlādēt akumulatoru. Tas padara Ariya piemērotu ne tikai ikdienas pārvietēm uz darbu, bet arī garākiem braucieniem.

Nissan Ariya nav tikai vēl viens elektromobilis; tas ir simbols tam, kur Nissan virzās ar saviem elektromobiļiem. Tas apvieno stilu, komfortu, progresīvas tehnoloģijas un jaudīgu veiktspēju vienā iespaidīgā iepakojumā. Ikvienam, kas meklē progresīvu un uzticamu elektromobili, Nissan Ariya FE0 2022 piedāvā ieskatu automobiļu nākotnē.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht