Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Nissan Qashqai e-Power 2022-

Jaunums! Automāti priekš Nissan Qashqai e-Power 2022-

Nissan Qashqai e-Power, kas tiks ieviests 2022. gadā, ir svarīgs solis Nissan krosoveru līnijas attīstībā. Šis inovatīvais hibrīda SUV piedāvā unikālu braukšanas pieredzi, apvienojot elektrisko piedziņu ar iekšdedzes dzinēja efektivitāti, kas darbojas tikai kā ģenerators. Šī sistēma, ko sauc par e-Power, Eiropā pirmo reizi ir pieejama ar Qashqai un sola pārvarēt plaisu starp pilnībā elektriskajiem transportlīdzekļiem un tradicionālajiem hibrīdiem.

Qashqai e-Power ir izstrādāts, domājot par nākotni. Tas izmanto 1,5 litru trīs cilindru benzīna dzinēju, kas darbojas kombinācijā ar elektromotoru. Atšķirībā no tradicionālajiem hibrīdiem iekšdedzes dzinējs nepavada riteņus tieši. Tā vietā tas uzlādē akumulatoru, kas darbina elektromotoru. Tādējādi tiek nodrošināta elektromobiļiem raksturīga vienmērīga un klusa braukšana, turklāt vadītājam nav jāuztraucas par akumulatora uzlādi no ārēja enerģijas avota.

Nissan Qashqai e-Power dizains ir moderns un izturīgs. Tīrās līnijas un dinamiskais stils piešķir automobilim sportisku izskatu, savukārt ietilpīgais un greznais salons piedāvā komfortu un stilu gan vadītājam, gan pasažieriem. Uzlabotās tehnoloģijas un augstas kvalitātes materiāli salonā rada premium klases sajūtu. Ņemiet vērā mīksto materiālu izmantošanu, plašo 12,3 collu digitālo instrumentu paneli un centrā novietoto informācijas un izklaides sistēmu, kas nodrošina nevainojamu savienojamību un ērtu lietošanu.

Runājot par braukšanas veiktspēju, Qashqai e-Power piedāvā iespaidīgu līdzsvaru starp jaudu un efektivitāti. Elektromotora tiešais griezes moments nodrošina dinamisku paātrinājumu, savukārt inteliģentās enerģijas atgūšanas tehnoloģijas palīdz samazināt degvielas patēriņu. E-Power tehnoloģija nodrošina, ka iekšdedzes dzinējs vienmēr darbojas visefektīvākajā diapazonā, tādējādi samazinot izmešu daudzumu un saudzējot vidi.

Drošība vienmēr ir bijusi Nissan prioritāte, un Qashqai e-Power nav izņēmums. Automobilis ir aprīkots ar virkni progresīvu braukšanas palīgsistēmu, piemēram, ProPILOT Assist, kas palīdz saglabāt braukšanas joslu, automātiski pielāgot ātrumu un uzturēt drošu distanci no priekšā braucošā automobiļa. Ir arī tādas funkcijas kā automātiskā avārijas bremzēšana, gājēju noteikšana un 360 grādu kamera, kas palīdz autovadītājam noteikt un izvairīties no potenciāliem apdraudējumiem.

Kopumā Nissan Qashqai e-Power 2022 ir inovatīva un progresīva pieeja hibrīdautomobiļiem. Apvienojot elektriskās braukšanas pieredzi ar benzīna dzinēja uzticamību un ērtībām, šis SUV piedāvā pievilcīgu alternatīvu gan tradicionālajiem hibrīdiem, gan pilnībā elektriskajiem transportlīdzekļiem. Qashqai e-Power ir pārliecinošs apliecinājums Nissan pastāvīgajai apņēmībai veicināt tehnoloģiju attīstību un ilgtspējīgu mobilitāti.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht