Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Nissan X-Trail T33 e-Power 2021-

Jaunums! Automāti priekš Nissan X-Trail T33 e-Power 2021-

Nissan X-Trail T33 e-Power, kas tiks laists klajā 2021. gadā, ir revolucionārs solis SUV attīstībā. Šajā inovatīvajā hibrīddzinējā apvienota X-Trail daudzpusība un izturība ar Nissan progresīvo e-Power tehnoloģiju, radot unikālu braukšanas pieredzi, kas ir vienlaikus efektīva un jaudīga. Ar šo kombināciju Nissan mērķē uz jaunu, videi draudzīgu autovadītāju paaudzi, kas nevēlas kompromisus attiecībā uz veiktspēju un komfortu.

X-Trail T33 e-Power pamatā ir revolucionārā e-Power sistēma, kas atšķiras no tradicionālajiem hibrīddzinējiem. 1,5 litru trīs cilindru benzīna dzinējs darbojas tikai kā ģenerators, lai uzlādētu akumulatoru, kas savukārt darbina elektromotoru. Tas nozīmē, ka riteņus vienmēr darbina elektromotors, nodrošinot vienmērīgu, tiešu paātrinājumu un braukšanas pieredzi, kas līdzinās braukšanas pieredzei ar pilnībā elektrisku transportlīdzekli. Benzīna dzinējs darbojas tikai kā palīgs, kas ievērojami samazina degvielas patēriņu un emisijas.

Nissan X-Trail T33 e-Power dizains ir tikpat iespaidīgs kā zem tā esošās tehnoloģijas. Virsbūvē apvienotas robustas SUV īpašības ar elegantām līnijām un modernu dizainu. Dinamiskā priekšpuse ar Nissan raksturīgo V-Motion režģi piešķir automobilim spēcīgu izskatu. Iekšpusē X-Trail piedāvā plašu un greznu vidi ar augstas kvalitātes materiāliem un modernām tehnoloģijām. Informācijas un izklaides sistēma ir intuitīva un savienota, savukārt digitālais kokpits sniedz vadītājam visu nepieciešamo informāciju pārskatāmā un nepārblīvētā veidā.

X-Trail T33 e-Power neliks vilties arī veiktspējas ziņā. Elektriskās piedziņas tūlītējā reakcija nodrošina dinamisku braukšanas pieredzi, savukārt inteliģentā enerģijas pārvaldības sistēma nodrošina optimālu efektivitāti. Automobilis ir aprīkots ar vairākiem braukšanas režīmiem, kas ļauj autovadītājam izvēlēties starp maksimālu veiktspēju vai maksimālu degvielas ekonomiju atkarībā no vajadzībām un braukšanas apstākļiem. Jaudīga elektromotora un efektīva iekšdedzes dzinēja kombinācija nodrošina vienmērīgu, jaudīgu un klusu braukšanu pat pie lielākiem ātrumiem.

Drošība un autovadītāja palīgsistēmas vienmēr ir bijušas Nissan prioritāte, un X-Trail T33 e-Power nav izņēmums. Automobilis ir aprīkots ar Nissan ProPILOT Assist, kas palīdz ievērot braukšanas joslu, automātiski pielāgot ātrumu un uzturēt drošu distanci no priekšā braucošā automobiļa. Ir arī tādas funkcijas kā automātiskā avārijas bremzēšana, gājēju noteikšana un plašs gaisa spilvenu klāsts, kas nodrošina visu pasažieru drošību. Šīs sistēmas darbojas nevainojami kopā, lai nodrošinātu mierinošu un drošu braukšanas pieredzi.

Nissan X-Trail T33 e-Power ir iespaidīgs papildinājums SUV segmentā un apliecina Nissan apņemšanos ieviest inovācijas un ilgtspējību. Unikāli apvienojot elektriskās braukšanas pieredzi ar hibrīda praktiskajām priekšrocībām, šis SUV piedāvā pievilcīgu alternatīvu gan videi draudzīgiem patērētājiem, gan braukšanas entuziastiem. X-Trail e-Power nosaka jaunu standartu tam, kas ir iespējams modernam, daudzpusīgam SUV, un iezīmē nozīmīgu soli ilgtspējīgas mobilitātes attīstībā.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht