Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

Jaunums! Automāti priekš Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

Peugeot 308 III SW (P5), kas tiks laists klajā 2021. gadā, ir elegants un daudzpusīgs papildinājums populārajai Peugeot 308 modeļu klāsta modeļu klāstam. Šis kombi piedāvā ne tikai pievilcīgu dizainu, bet arī modernas tehnoloģijas, plašu salonu un efektīvus dzinējus, padarot to par spēcīgu konkurentu kompakto kombi automobiļu segmentā.

Peugeot 308 III SW dizains ir pārsteidzošs un dinamisks. Ar savu racionalizēto virsbūvi, asajām līnijām un drosmīgo radiatora režģi automobilis uzreiz piesaista uzmanību. Izteiksmīgais LED apgaismojums priekšpusē un aizmugurē izceļ automobiļa moderno raksturu, savukārt izsmalcinātās detaļas un augstas kvalitātes apdare veicina greznu izskatu. 308 SW ir izstrādāts, lai būtu gan funkcionāls, gan pievilcīgs, un tas ir skaidri redzams jau no ārējā izskata.

Peugeot 308 III SW iekšpusē piedāvā plašu un ērtu vidi. Salons ir rūpīgi izstrādāts, izmantojot augstas kvalitātes materiālus un ergonomisku izkārtojumu. Peugeot i-Cockpit koncepcija nodrošina intuitīvu un lietotājam draudzīgu braukšanas pieredzi ar kompaktu stūri, augstu novietotu digitālo instrumentu paneli un centrā novietotu skārienekrānu. Šāds izkārtojums nodrošina, ka visa svarīgā informācija un vadības ierīces ir viegli pieejamas vadītājam, veicinot braukšanas komfortu un drošību.

Peugeot 308 III SW izceļas arī ar bagāžas nodalījumu un praktiskumu. Ar 608 litru ietilpīgu bagāžas nodalījumu, kuru var palielināt līdz 1634 litriem, nolokot aizmugurējos sēdekļus, automašīnā ir pietiekami daudz vietas bagāžai, pārtikas precēm vai citām nepieciešamajām lietām. Elastīgais bagāžas nodalījuma izkārtojums ļauj ērti pārvadāt lielākus priekšmetus, savukārt zemais kravas nodalījuma slieksnis un platās aizmugurējās durvis atvieglo iekraušanu un izkraušanu.

Peugeot 308 III SW zem motora pārsega piedāvā virkni efektīvu spēka agregātu, tostarp benzīna, dīzeļdegvielas un hibrīda dzinēju. Šie dzinēji ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu labu līdzsvaru starp veiktspēju un degvielas patēriņa efektivitāti. Tiem, kas meklē videi draudzīgāku variantu, īpaši interesants ir plug-in hibrīda variants, kura elektriskās piedziņas diapazons ir ideāli piemērots ikdienas braucieniem uz darbu.

Arī Peugeot 308 III SW tehnoloģiskais aprīkojums ir iespaidīgs. Automobilis ir aprīkots ar virkni modernu braukšanas palīgsistēmu, piemēram, adaptīvo kruīza kontroli, joslas saglabāšanas asistentu un parkošanās sensoriem, kas palielina drošību un ērtības braukšanas laikā. Informācijas un izklaides sistēma piedāvā tādas savienojamības iespējas kā Apple CarPlay un Android Auto, kas pasažieriem nodrošina vieglu piekļuvi iecienītākajām lietotnēm un mūzikai.

Peugeot 308 III SW ir ne tikai praktiska izvēle; tas ir auto, kas piedāvā braukšanas prieku, komfortu un stilu. Ar modernām tehnoloģijām, plašu salonu un efektīviem dzinējiem tas ir lieliska izvēle ģimenēm un cilvēkiem, kas dodas uz darbu, meklējot uzticamu un daudzpusīgu kombi automobili. Mūsdienīga dizaina, ērtas lietošanas un izturīgu spēka agregātu kombinācija padara 308 III SW par cienīgu jaunākās paaudzes kombi automobiļu pārstāvi.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht