Meklēju sev piemērotus auto paklājiņus:

Jaunums! Automāti priekš Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Jaunums! Automāti priekš Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

2022. gadā laistais Peugeot 408 ir izcils krosoveru segmenta pārstāvis. Ar savu unikālo fastback dizainu šis automobilis apvieno sedana eleganci ar SUV robustumu. Peugeot prezentē 408 kā inovatīvu modeli, kas paredzēts patērētājiem, kuri vēlas ko atšķirīgu no tradicionālajiem SUV vai hečbekiem. Automobili raksturo asas līnijas, muskuļots siluets un mūsdienīgs gaismas paraksts ar raksturīgajiem “bultas” dienas gaitas lukturiem.

Zem motora pārsega Peugeot 408 piedāvā vairākus benzīna dzinēju variantus, kuri visi ir orientēti uz efektivitāti un braukšanas prieku. Bāzes dzinējs ir 1,2 litru trīscilindru turbo motors, kas attīsta 130 ZS. Šis dzinējs ir pazīstams ar savu vienmērīgo darbību un ekonomiju, tāpēc tas ir ideāli piemērots gan braukšanai pilsētā, gan garākiem braucieniem. Dzinējs ir savienots ar 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas nodrošina vienmērīgu paātrinājumu un ērtu braukšanu. Tiem, kas vēlas lielāku jaudu, Peugeot var piedāvāt arī jaudīgākus dzinēju variantus.

408 salons ir tipisks Peugeot: stilīgs un ar augstas kvalitātes apdari. Centrā ir i-Cockpit koncepcija ar kompaktu stūri un augstu novietotu digitālo instrumentu paneli. Tas nodrošina intuitīvu un saistošu braukšanas pieredzi ar svarīgu informāciju tieši vadītāja redzeslokā. Instrumentu paneļa centrā esošais 10 collu skārienekrāns nodrošina piekļuvi informācijas un izklaides sistēmai un ir aprīkots ar jaunākajām savienojamības iespējām, piemēram, Apple CarPlay un Android Auto. Turklāt salons ir plašs un ērts, un tajā ir pietiekami daudz vietas kājām gan priekšā, gan aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.

Vadāmības ziņā Peugeot 408 izceļas ar līdzsvaru starp komfortu un dinamiku. Piekare ir noregulēta tā, lai vienmērīgi absorbētu nelīdzenumus, tajā pašā laikā automašīna nodrošina pietiekamu stabilitāti un precizitāti pagriezienos. Tas padara 408 par patīkamu automobili ne tikai ikdienas braukšanai, bet arī garām distancēm. Stūres iekārta ir tieša un viegla, kas veicina veiklību pilsētas satiksmē.

Drošības ziņā 408 ir aprīkots ar plašu asistentu sistēmu klāstu. Padomājiet par adaptīvo kruīza kontroli, joslu saglabāšanas asistentu un automātisko avārijas bremzēšanu. Šīs sistēmas ir izstrādātas, lai atbalstītu vadītāju un ļautu automobilim pielāgoties dažādiem braukšanas apstākļiem. Apvienojumā ar spēcīgu uzbūves kvalitāti un izturīgu drošības konstrukciju tas nodrošina augstu aizsardzības līmeni.

Peugeot 408 ir izstrādāts ne tikai veiktspējai un komfortam, bet arī izturībai. Papildus benzīna dzinējiem Peugeot piedāvā arī hibrīda variantus tiem, kas vēlas braukt videi draudzīgāk. Šī moderno tehnoloģiju, drosmīgā dizaina un praktiskās funkcionalitātes kombinācija padara 408 par daudzpusīgu izvēli plašai auditorijai. Līdz ar šī modeļa ieviešanu Peugeot nosaka jaunus standartus krosoveru segmentā, kur stils un inovācijas iet roku rokā.

Mūsu kolekcijā ir tieši šim auto.

De producten uit dit bericht